Ο ρόλος των πρωτεϊνών
Υπάρχουν τρεις μακροθρεπτικές ουσίες: πρωτεΐνη, λιπαρά και υδατάνθρακες. Παρέχουν, μεταξύ άλλων, ενέργεια στο σώμα σας μέσω των θερμίδων.
Οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή ενέργειας του σώματος και είναι το ιδανικό καύσιμο για την άσκηση.
Οι πρωτεΐνες, μια άλλη μακροθρεπτική ουσία, είναι απαραίτητη για την αύξηση της μυικής μάζας και την ορθή λειτουργία του σώματός σας.
Κατανοήστε τα BCAA
Γνωρίζετε τι κρύβεται πίσω από αυτά τα 4 γράμματα;
Οι πρωτεΐνες είναι αλληλουχίες αμινοξέων. Υπάρχουν 20 διαφορετικά αμινοξέα, 9 από τα οποία θεωρούνται "απαραίτητα" (δεν συντίθενται από το σώμα και πρέπει να λαμβάνονται από την τροφή). Μεταξύ τους υπάρχουν 3 αμινοξέα. Ονομάζονται αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA): λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη.
Ονομάζονται διακλαδισμένα λόγω του σχήματός τους. Συμβάλλουν στην επιδιόρθωση των μυών και στη διαδικασία χαλάρωσης.
Τι είναι η πρωτεΐνη Whey;
Η πρωτεΐνη Whey είναι πρωτεΐνη ορού γάλακτος.
Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος απορροφάται ταχέως και τονώνει τον αναβολισμό (αύξηση μυών), γεγονός που την καθιστά ιδανική για την περίοδο χαλάρωσης.
Γιατί να χρησιμοποιήσω σκόνη πρωτεΐνης ορού γάλακτος;
- Εύκολη επίτευξη του στόχου καθημερινής πρόσληψης πρωτεΐνης
- Βελτίωση της υποστήριξης της μυικής μάζας μετά την άσκηση
- Εμπλουτισμός των πηγών πρωτεΐνης
- Είναι πρακτική (μπορείτε να την πάρετε στο γυμναστήριο η στην εργασία σας)
Η προσέγγισή μας ως προς αυτή τη νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος
21g πρωτεΐνης και 5,2 g BCAA/shaker για να επιτύχετε τους στόχους fitness
Αυτή η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρασκευάζεται στη Γαλλία - το 50% του βασικού συστατικού (πρωτεΐνη) προέρχεται από τη Γαλλία και το 50% από τις Κάτω Χώρες.
Χρησιμοποιήθηκαν μόρια φυσικών αρωματικών υλών και γλυκαντικών ουσιών από στέβια, ένα φυτό της Νότιας Αμερικής
Γεύση πρωτεΐνης και η σύντομη και εύκολη συνταγή μας για την ανάμιξη
Καταβάλαμε σημαντικές προσπάθειες για να δημιουργήσουμε μια πρωτεΐνη με ισορροπημένη γεύση και μακρά επίγευση.
Αν είστε συνηθισμένοι σε σκόνες πρωτεΐνης με τεχνητές αρωματικές ύλες, η νέα πρωτεΐνη μας ορού γάλακτος μπορεί να σας φανεί πιο ελαφριά στην αρχή.
Για να ενισχύσετε τη γεύση, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ποσότητες νερού και σκόνης που θα χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, 50 ml νερού επηρεάζουν σημαντικά τη γεύση και την υφή.
Μετά τη διεξαγωγή δοκιμών, συνιστούμε να προσθέτετε 150 ml νερού ανά shaker.
ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Αυτή η νέα πρωτεΐνη ορού γάλακτος παρασκευάζεται στη Γαλλία
Το 50% του βασικού συστατικού (πρωτεΐνη) προέρχεται από τη Γαλλία και το 50% από τις Κάτω Χώρες.
Εγκαταστάσεις παραγωγής με πιστοποίηση τροφίμων IFS
Τα προϊόντα παρασκευάζονται σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές παρασκευής και τις αρχές και μεθόδους HACCP
ο φυσικοχημικός, αισθητηριακός, μικροβιολογικός και τοξικολογικός έλεγχος ποιότητας στα τελικά προϊόντα με συμμόρφωση προς τους υγειονομικούς κανόνες σας εγγυώνται την γευστικότητα του προϊόντος
ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Πιείτε το shake μέσα σε 30 λεπτά ενώ είστε ακόμη σε στάδιο χαλάρωσης.
Συνιστούμε να πλένετε το shaker αμέσως μετά τη χρήση.
Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με ένα ρόφημα ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ για πρωινό ή πριν από την προπόνηση.
Πώς να ετοιμάσετε την ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Συνιστούμε να αναμίξετε μόνο 150 ml νερού με 2 γεμάτες κουταλιές πρωτεΐνη ορού γάλακτος (30 g) σε ένα shaker με σουρωτήρι.
Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ποσότητα του νερού, όπως χρειάζεται.
Ανακατέψτε για 30 δευτερόλεπτα και απολαύστε τη. Για πιο κρεμώδη υφή, μπορείτε να αναμίξετε την πρωτεΐνη ορού γάλακτος με 150 ml γάλακτος ζωϊκής ή φυτικής προέλευσης.
Πιείτε το shake μέσα σε μια ώρα από τη στιγμή που θα το φτιάξετε.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και υγιή τρόπο ζωής.
Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν σκοπεύετε να καταναλώνετε το προϊόν για μεγάλο χρονικό διάστημα (> 6-8 εβδομάδες).
Δεν συνιστάται η κατανάλωση του προϊόντος από άτομα που πάσχουν από νεφρική ή ηπατική ανεπάρκεια, εγκύους ή παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
Περιεχόμενο σε λακτόζη ανά 100g
+/- 10g